جمعه، مرداد ۲۲، ۱۳۹۵

دکتر بختیار در باب پذیرش پست نخست وزیری به دکتر سحابی گفت:


« یک روز آدم باید بمیرد، اگر یک نفر قربانی شود برای اینکه مملکتی نجات پیدا کند، زهی سعادت! من برای نجات مملکتم وارد مبارزه شدم.…»
شاپور بختیار بی تردید، شریف ترین چهره سیاسی ایران معاصر است. او نه عشق به قدرت داشت و نه به دنبال استبداد بود، او آمد تا ایران را آزاد کند، آمد تا تمرین دموکراسی کند با مردمانی که از سیاست فقط شعار دادن با مشت های گره کرده را یاد گرفته بودند. بختیار در برابر هیچ کس و هیچ قدرتی سر فرود نیاورد، آزاد به دنیا آمد، آزادانه زیست و برای پاسداشت آزادی، کشته شد.
او آمد تا به ما یاد بدهد که در زندگی چیزهای با ارزش تری نیز وجود دارند که شایسته است آدمی جان خود را نیز فدای شان کند، چیزهایی همانند وطن و آزادی…او آمد تا بگوید که در برابر استبداد سر تعظیم فرود نیاوریم، برای آزادی بجنگیم هرچند که سخت باشد، هرچند که نشدنی باشد، هرچند که دور از ذهن باشد…
چه کسانی به بختیار و راه ملی اش، خیانت کردند؟
۱- سران وقت جبهه ملی
۲- حزب توده ایران و سایر فعالین چپ گرا
۳- سران ارتش ایران

۱ نظر:

  1. با سلام. نظر طرفداران سر سخت بختیار محترم است ولی نباید فراموش کنیم که بختیارهم می توانست ایران را نجات دهد. وقتی سخن از آخوند آمد و میاید همه می دانستند که اخوند یک زالو و مخالف پیشرفت و طرفدار عقب افتادگی است. بختیار و یگر آهزاب هم خوب می دانستند. اسلام دین دموکراسی نیست. خمینی باها حکم داده بود خرابکاریها کرده بود که تبعید شد. بختیار هم مقضر هست در اون شلوغی دموکاسی معنا نداره. تودهای هم مذهبی بودند. سران ارتش خیانت کردند ولی ارتش از نخست وزیر اطاعت می کنه . دموکراسی برای ما دیر بود همه خیانت به شاه کردند و ایران را متف دست دشمن دادند. آب ریخته شده را نمی شه جمع کرد فقط باید از تاریخ عبرت گرفت. خدا بختیار هم بیامرزه ایشان خیلی دیر فهمید ولی فایده نداشت

    پاسخحذف